ANI NI TSUKERU KUSURI WA NAI!

ZBAVTE MĚ MÉHO BRATRA, PROSÍM!

Alt. názvy: Take away my brother, please!

Stav překladu: Přeloženo částečně a ukončeno
Počet epizod: 6/12
Překlad: Mareep-chan
Korektura: Mareep-chan
Typesett: Mareep-chan




Příběh se zaměřuje na násilnou holku a jejího idiotského staršího bratra. Ten ji dokáže rozohnit 100x za den; ne zrovna mírumilovný den, jelikož spolu ti dva zápasí každou jednu minutu. Ačkoli když jde do tuhého, stává se z něj dobrosrdečný milující bratr, který chrání svou malou sestru za každou cenu.
Příběh o sourozenecké lásce, lásce a jídle.




Důležitá poznámka k překladu:
Toto anime vzniklo podle čínské manhuy (to samé jako manga, jenom z Číny :D) Take My Brother Away, Please!, ve které se dva hlavní hrdinové jmenují Shi Mao a Shi Fen. Tyto jména znamenají v podstatě Vteřina a Minuta, proto bývají překládána do angličtiny jako Secondra a Minuto. A jelikož to vcelku dokresluje jejich charakter, rozhodla jsem se je překládat jako Vteřinovka a Minuťák. Prostě se s tím smiřte :D
V dalších epizodách se bude objevovat také kluk jménem Kai Xin, který je do angličtiny překládán jako Joy, tedy radost, štěstí, veselí... Po krátkém uvážení, že Radovánek, Štěstík, Veseloun a Veselák vyhovovat nebudou, Elorenta napadl Ráďa, což je i normální jméno a zároveň se to dá považovat za překlad Joy.
Pak se tam ještě objevuje holka Mio Mio, překládaná jako Grace, tedy milost, laskavost. Nakonec jsem ji pojmenovala Míla, což je opět legit jméno a zároveň se dá považovat za překlad Grace.
Tak snad nebudete zmatení, já jsem s naším brainstormingem spokojená :D




KE STAŽENÍ

1.epizoda

2.epizoda

3.epizoda

4.epizoda

5.epizoda

6.epizoda

7.epizoda

8.epizoda
[webshare]

9.epizoda
[webshare]

10.epizoda
[webshare]

11.epizoda
[webshare]

12.epizoda
[webshare]

Komentáře

Oblíbené příspěvky