VÁNOČNÍ PŘEKVÁPKO A DÁREK K 1.VÝROČÍ WS


Bylo nebylo, vznikla 25.12.2015, přesně před rokem, fansubová skupina jménem WeebySubs o dvou členech - Mareep-chan a Elorentovi. Vznikla tak trochu z prdele, a na počest toho, že Mareep tehdy přeložila Durarara!!x2 Shou OVA 4.5 a dala to fandům svý stránky jako vánoční dárek.
A proto i letos vám chceme dát dárek nejen k Vánocům, ale i k našemu výročí a vaší dosavadní podpoře! Protože čísla stažení na našem webshare o něčem vypovídají a překvapily, myslím, nás oba.
Tímto bychom vám rádi poděkovali za vaši podporu a pozitivní ohlasy. Ačkoli to kolem léta začalo být s tou aktivitou (a hlavně překladem Tanaky, že >.>) trošku slabší, jsem vděčná všem těm lidem, kteří si počkali! (a stále čekají;;;)





A teď tu o karkulce...
Jako odměnu jsme si pro vás připravili násladující animka.
Jedno je zaměřeno na holky, další spíše na kluky ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
No, ještě jsem původně chtěla dokončit Tanaku, ale bylo to teď tak hektický, že to prostě zase nevyšlo T_T
Do konce ledna to bude! Slibuju! (bude to moje předsevzetí :D )
-

A konečně se dostáváme k tomu důležitýmu!
WeebySubs uvádí:




V hlavních rolích: bišíci!




a





V hlavních rolích: perverted loli and her friend






Snad jsme dostatečně zaujali obě strany. Doufáme, že si to do značné míry užijete ( ͡° ͜ʖ ͡°) a příští rok se doufám můžete těšit na další takovýhle projekt! (jako celkem výhoda mít vánoce a výročí v tu samou dobu, nemusíte se ztrhat 2x v roce, ale jen jednou >:D #stayzmrd)

Ještě jednou si užijte vánoční svátky, pokud možno v klidu a pohodě vaší postele, nebo jakéhokoliv jiného místečka u počítače, ale choďte i ven ofc, ať tu ty mladší nenabádám jen k trashy životu :D (u těch starších typu já (19) nebo senpai (včera měl 26!!) už je pozdě, deal with it)
Pokud nesnášíte Vánoce, jako my, tak se je pokuste přežít, ať už s našima překladama, nebo vánočníma slevama na Steamu.
Hodně štěstí do novýho roku a doufám, že se opět příští rok v tenhle den sejdeme tady, u nějakýho najsovního překladu ještě najsovějšího anima. #definetelyminezačínáhrabat

A tohle je už definitivní konec, píšu to už 2 dny!
Loučím se stylem Izayi aka Kanra-chan deeeesu~!
BYE BYE BII!~



~Mareep-chan

Komentáře

Oblíbené příspěvky